Najina zgodba

Življejnje lahko živimo na dva načina. Lahko se prepustimo varnim ustaljenim potem ali pa prisluhnemo lastnemu notranjemu glasu, ki šepeta. Midve sva prisluhnili slednjemu, ga slišali in mu sledili.

Precej zeliščno, zelo živopisano in zabavno.

Amando je že pred časom začaral svet zelišč, ljubezen pa jo je pripeljala v Gornji Grad. Začela ga je odkrivati in spoznala, da je to kraj z izjemnim, a neizkoriščenim potencialom. Majo pa je od malih nog očaral svoj domači kraj s svojo zgodbo in skritimi kotički. Več, ko je potovala, lepše je bilo doma in bolj ga je znala ceniti. Obe sva ugotovili, da v tem kraju ne bi samo bivali, ampak da si želiva tu tudi delali in ustvarjali. Da si želiva v Gornjem Gradu Živeti. Za to pa sva si morali popolnoma sami in na novo ustvariti zdravo delovno okolje. Dobesedno sva zaorali ledino.

Kreativnost in sveže
ideje so gonilna sila
dolgoročnega uspeha.

Vedno iščeva nove priložnsti in načine za osebno rast in sprejemava vse, kar nama v ta namen pride nasporti. Čarobni svet zelišč naju bogati, krepi in nama omogoča čudovito okolje za konstantno učenje. Želiva si, da se nama na tej poti pridruži še kdo. Dobrodošli kreativni posamezniki s strastjo in odprtim pogledom na svet.

občuti
85%
sanjaj
90%
misli
75%
naredi
65%